TERMENI SI CONDITII

Incredintarea articolelor catre Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL reprezinta acceptul tuturor conditiilor afisate si anume:

 1. Primirea si curatarea incaltamintei se va face numai cu acordul si pe raspunderea Clientului.
 2. Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL isi rezerva dreptul de a refuza bunurile care prezinta o stare avansata de degradare sau posibila prezenta a unor factori de infectie.
 3. Serviciile de curatare se realizeaza conform instructiunilor stabilite de producator, in cazul in care acestea sunt prezente. In lipsa acestora, sau in cazul in care Clientul solicita servicii de curatare neconforme cu instructiunile producatorului, Clientul isi asuma raspunderea pentru orice daune produse.
 4. Verificarea produselor se face la momentul predarii acestora catre Client, iar orice contestații sau reclamatii ulterioare nu vor fi luate in considerare.
 5. Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL nu isi asuma raspunderea pentru defectele deja prezente la momentul primirii bunurilor, iar fotografiile reprezinta o dovada a acestora.
 6. Clientul intelege si accepta faptul ca in urma procesului de curatare, pot aparea modificari precum cele de culoare si dimensiune, ruperi, zgarieturi, deformari sau decolorari.
 7. Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL nu isi asuma raspunderea pentru petele ce nu pot fi indepartate folosind aparatura in dotare.
 8. Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL nu isi asuma raspunderea pentru defectiuni sau modificari de culoare provocate de nerezistenta colorantilor utilizati in fabricarea produsului sau de calitatea slaba a materialelor.
 9. Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL nu isi asuma raspunderea pentru pierderea sau deteriorarea ornamentelor/accesoriilor apartinatoare bunurilor.
 10. In cazul in care Clientul contesta calitatea serviciilor prestate, acesta se va obliga in a numi si a suporta costurile angajarii unui Expert. Daca, in urma acestui proces, se va dovedi calitatea necorespunzatoare a serviciilor oferite de Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL, aceasta se va angaja in a acorda despagubiri Clientului. Suma maxima care se va acorda in urma despagubirii este de 300 lei.
 11. Wash&Walk Curatatorie Incaltaminte SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea bunurilor in urma furtului prin efractie constatat de organele competente.
 12. Obiectele neridicate in termen de 30 de zile se considera abandonate.
 13. Operatiunile de reparații și recondiționarea se vor efectua pe raspunderea clientului, iar eventuale modificari pot fi cerute doar in momentul predarii produselor. Eventuale cerinte/reclamatii nu vor fi luate in considerare.
 14. Wash&Walk Curățătorie Încălțăminte SRL nu își asuma responsabilitatea pentru uzura neconforma a produselor reparate/reconditionate sau pentru rezultatele reparațiilor/reconditionarilor efectuate pe produse care au fost utilizate neconform precedent predarii produsului.
 15. In functie de dificultatea serviciilor efectuate sau eventuale dificultăți întâmpinate în timpul procesului, termenul de predare se poate prelungi, avand ca obiectiv executarea bună a lucrărilor pe produs.
 16. Firma nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele deteriorate aduse la curatat. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc o uzura de 30% pentru orice obiect predat.
 17. Restituirea articolelor se va face pe baza chitantei eliberate. In cazul pierderii chitantei, articolele vor fi eliberate pe baza unui act care confirma identitatea si adresa depunatorului si sub semantura clientului pe bonul firmei. Verificarea cantitativa si calitativa a produsleor ridicate din curatatorie se face la momentul ridicarii, in prezenta reprezentatului firmei.
 18. Clientul are obligatia de verificare a marfii la eliberare si de constatare imediata a executiei serviciului. Nu se accepta reclamatii ulterioare ridicarii marfii curatate din unitate. Daca clientul solicita ridicarea obiectului, orice sesizare ulterioara nu mai poate fi luata in considerare.